Στέφανος Κασσελάκης: Η prive συνάντηση μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του από την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιους είδε στο Νέο Ψυχικό (φωτό & βίντεο)

«Η φωνή μας είναι το Συνέδριο» έγραψε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής σε μία συνεδρίαση με πολλές εντάσεις, αλλά και υποστηρικτές τους εκτός τους ξενοδοχείου που έγινε η συνεδρίαση να φωνάζουν κατά των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους 151 που πήραν μέρος στην Κεντρική Επιτροπή, οι 138 ήταν υπέρ του αποκλεισμού, απόφαση που θα πρέπει να επικυρωθεί και από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό και μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την ανάρτηση «Η φωνή μας είναι το Συνέδριο»


Με στενούς του συνεργάτες σε καφέ στο Νέο Ψυχικό βρέθηκε αργά το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία αποφάσισε τον αποκλεισμό του από τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με στενούς του συνεργάτες στο Νέο Ψυχικό

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη να συνομιλεί με τον Μανώλη Καπνισάκη και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τις εξελίξεις στο κόμμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με στενούς του συνεργάτες στο Νέο Ψυχικό

 

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα ήταν το μόνο στέλεχος του κόμματος από αυτά που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο το οποίο μίλησε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς είχαν αποφασίσει να απέχουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr