Γιώργος Νταλάρας: Αγκαζέ με τη σύζυγο του, Άννα στο Ηρώδειο - Το φανταστικό κιμονό με την ιδιαίτερη πολύχρωμη λεπτομέρεια (φωτό)

Ένα παρόμοιο είχε βάλει και η βασίλισσα Ράνια!

Με λαμπερές παρουσίες γέμισε το Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, δεκάδες πρόσωπα από το χώρο της showbiz παρακολούθησαν τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου με τίτλο «Μες στους ανθισμένους κήπους».

Συνδυάζοντας τους ήχους της Μεσογείου με το προσωπικό τους ύφος, ο Θέμης Καραμουρατίδης επιχειρεί μια διαφορετική ανάγνωση στο έργο του Θεοδωράκη και τις κορυφαίες στιγμές του.

Επτά καλλιτέχνες μαζί με την Νατάσσα Μποφίλιου και τους μουσικούς, γίνονται το ερμηνευτικό σύνολο στη σκηνή, που παίζει και τραγουδά.

Ερμηνεύουν: Μαρία Διακοπαναγιώτου, Ηλίας Βαμβακούσης, Μυρτώ Βασιλείου, Βασίλης Προδρόμου, Μιχάλης Ατσάλης, Ματθαίος Μπουμπάρης, Γιάννης Δάφνος

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Γιώργο Νταλάρα να ποζάρει με τη σύζυγο του, Άννα.

Η Άννα Νταλάρα για την περίσταση φόρεσε ένα υπέροχο κιμονό με ethnic και boho vibes.

Ήταν μακρύ, σκουρόχρωμο και είχε πολύχρωμα κεντήματα σε όλο το μήκος του.

Μία ιδανική επιλογή για τις βραδιές του Φθινοπώρου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο fashion item μας θύμισε ένα παρόμοιο που είχε φορέσει και η Βασίλισσα Ράνια.

Είχαν σχεδόν ίδιες λεπτομέρειες!

Λίγα λόγια για τον Μίκη Θεοδωράκη: 

Ο Μίκης Θεοδωράκης υπήρξε μια πολυτάλαντη προσωπικότητα που σφράγισε τον αιώνα μας και άλλαξε το ελληνικό τραγούδι, διαμορφώνοντας τον ελληνικό ήχο.

Μελοποίησε τους μεγάλους μας ποιητές, δημιούργησε μερικές από τις πιο εμβληματικές κι εμπνευσμένες  ενορχηστρώσεις, απογείωσε το λαϊκό αίσθημα, πάντα μέσα από το δικό του πολιτικό και κοινωνικό πρίσμα. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ο άνθρωπος που έβγαλε την ποίηση από τις βιβλιοθήκες και την έφερε στα χείλη όλου του ελληνικού λαού, έως τα πέρατα του κόσμου.

Συντελεστές: Θέμης Καραμουρατίδης (ενορχηστρώσεις), Κωνσταντίνος Λαμπρίδης (σκηνικό), Άγγελος Τριανταφύλλου (σκηνοθεσία), Περικλής Μαθιέλλης (φωτισμός), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Μπουλντής (κόντραμπασο), Γιώργος Κάστανος (σαξόφωνο/ κλαρινέτο), Ευάγγελος Χαμρίστσακ (τρομπόνι), Κωνσταντίνος Σαπούνης (τρομπέτα)

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Νταλάρα με τα δύο του εγγόνια - Πήγαν μαζί στο Θέατρο Άλσος! (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Διονύσης Σαββόπουλος: Η συναυλία-αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας – Γέμισε συγκίνηση το Ηρώδειο (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr