Βίντεο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός εαυτού: «Είσαι σκ@τ@», είπε στον διαιτητή - Γιατί εξοργίστηκε ο CR7

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έξαλλος με τον διαιτητή στον αγώνα Σκωτία-Πορτογαλία 

Ο αγώνας στο Nations League της Πορτογαλίας με τη Σκωτία έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον σούπερ σταρ της αναμέτρησης Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι έξαλλος με τον διαιτητή.

Στη 200η του συμμετοχή ως βασικός με την εθνική του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρήκε το γκολ με τον διαιτητή να συρίζει φάουλ κατά του μέσα στην περιοχή της Σκωτίας.

Αρχικά εκνευρίστηκε με φάουλ που του καταλόγισε ο διαιτητής σε ανάποδα ψαλίδι.

 

Δείτε ακόμα: «Έσπασε το κοντέρ» ο Κριστιάνο Ρονάνλτο - Ο πρώτος άνθρωπος που ξεπέρασε το 1 δισ. ακόλουθους στα social media

Στο τέλος δε, οι Πορτογάλοι ισχυρίζονταν πως είχαν κερδίσει κόρνερ στις καθυστερήσεις, ωστόσο ο ρέφερι της αναμέτρησης, αποφάσισε να λήξει το παιχνίδι και να μην αφήσει στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να απειλήσει για μια τελευταία φορά. 

Αυτή η απόφαση έφερε και τα νεύρα του Ρονάλντο ο οποίος τα «έχωσε» στον διαιτητή, λέγοντας του «είσαι σκ@τ@».

Διαβάστε ακόμα: Κρυφός γάμος για Christiano Ronaldo & Georgine Rodriguez; - «Μου αρέσει να δουλεύω με τη σύζυγό μου στο σπίτι» είπε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (φωτό & βίντεο)

Μάλιστα, ο Ρονάλντο δεν έμεινε εκεί καθώς κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτούσε ειρωνικά τον διαιτητή του αγώνα.

Δείτε ακόμα: H «πελούσια» Georgina, σύντροφος του Christiano Ronaldo κάνει zoom σε statement σύμβολα -Διαμαντένια βραχιόλια, Hermes τσάντες & συλλογή πανάκριβων ρολογιών (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr