Μουντιάλ: 3οι στον κόσμο οι Ολλανδοί - Διασύρθηκαν και από τους «οράνιε» με 3-0 οι απογοητευτικοί Βραζιλιάνοι οικοδεσπότες (γκολ & highlights)

H Ολλανδία κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ 2014, καθώς νίκησε με 3-0 την Βραζιλία στον μικρό τελικό της Μπραζίλια, χάρη σε τέρματα των Ρόμπιν φαν Πέρσι και Ντάλεϊ Μπλιντ στα πρώτα λεπτά και αυτό του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ στο 91'.

Ολλανδία κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ 2014, καθώς νίκησε με 3-0 την Βραζιλία στον μικρό τελικό της Μπραζίλια, χάρη σε τέρματα των Ρόμπιν φαν Πέρσι και Ντάλεϊ Μπλιντ στα πρώτα λεπτά και αυτό του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ στο 91'.


Η πρώτη φορά στην ιστορία που οι "Oranje" τερματίζουν 3οι, καθώς στα ημιτελικά έχουν πάει 4 φορές, στις 3 πήγαν τελικό και στη μία που έπαιξαν μικρό τελικό έχασαν από τους Κροάτες το 1998 στην Γαλλία.

Αν ξεχώρισε κάτι από αυτό το αδιάφορο ματς είναι η κακή διαιτησία (πολλά λάθη ο Αλγερινός διαιτητής), η Ολλανδία φυσικά είχε την υπεροχή, καθώς η Βραζιλία ήταν φανερά "σοκαρισμένη" από τον ημιτελικό με την Γερμανία.

Ρεκόρ από την μία, με τον Μίχελ Φορμ να μπαίνει στο 93' και την Ολλανδία να γίνεται η πρώτη που χρησιμοποιεί και τους 23 παίκτες της στο Μουντιάλ (παλαιότερα ήταν 22), ενώ από την άλλη αρνητικό ρεκόρ, με την Βραζιλία να είναι η διοργανώτρια που έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα (14, τα 10 στα δύο τελευταία ματς).




Πηγή: www.sport24.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr