Συμμετοχή στην παγκόσμια διαδικτυακή virtual e-βασιλόπιτα 2014 του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων (video)

Με την επιστολή αυτή καλούμε το φορέα σας, να συμμετάσχει στην παγκόσμια διαδικτυακή virtual e-βασιλόπιτα 2014 του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων της οποίας η κοπή θα γίνει στην www.vasilopita.gr  στις 21 Φεβρουαρίου (Παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας UNESCO)

Με την επιστολή αυτή καλούμε το φορέα σας, να συμμετάσχει στην παγκόσμια διαδικτυακή virtual e-βασιλόπιτα 2014 του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων της οποίας η κοπή θα γίνει στην www.vasilopita.gr  στις 21 Φεβρουαρίου (Παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας UNESCO)

Ι)  με ένα ΔΩΡΟΦΛΟΥΡΙ,

δηλαδή με κάτι που να χαρακτηρίζει το φορέα σας  πχ ένα CD, DVD, ένα λεύκωμα, ένα βιβλίο, ή ένα προϊόν, για να το καταχωρήσουμε στα δωροφλουριά της e-βασιλόπιτας.

Σημειώστε ότι, δεν χρειάζεται να μας στείλετε τίποτα, μόνο τα στοιχεία σας, την εικόνα-φωτογραφία και την περιγραφή του.

Αυτό θα το στείλετε εσείς μετά την κοπή (21-2-2014 Παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας UNESCO) στον τυχερό αφού σας στείλουμε εμείς την ταχυδρομική του διεύθυνση.

 

ΙΙ) με ένα ΦΛΟΥΡΙ,

δηλαδή ένα από τα "Φλουριά" της e-βασιλόπιτας 2014 θα αναφέρεται με το όνομα  του φορέα σας , με τον λογότυπό σας, με ένα χαιρετισμό του Πρoέδρου και ΔΣ προς τον Ελληνισμό και τους φιλέλληνες για το νέο έτος και με παραπομπή(link) στην ιστοσελίδα σας.

Το "ΦΛΟΥΡΙ", είναι πραγματικό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ επίχρυσο 24k ΑΣΗΜΙ 999ο αντίγραφο εποχής ΜΕΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 324μχ, έχει κόστος 190€ (εκατόν ενενήντα ΕΥΡΩ) και θα σας το στείλουμε εμείς πριν την κοπή της e-βασιλόπιτας, για να το στείλετε ταχυδρομικά στον/στην τυχερό/ή, αφού σας στείλουμε την ταχυδρομική του/της διεύθυνση.

Το φλουρί θα το παραλάβετε έτοιμο σε συσκευασία επανααποστολής, στην οποία συσκευασία θα έχετε τη δυνατότητα να επισυνάψετε και δικό σας υλικό (έντυπα κλπ) και τη δική σας επιστολή προς τον/την τυχερό/ή.

 Οι εγγραφές που γίνονται δωρεάν στην  www.vasilopita.gr  πέρυσι ξεπέρασαν τις 5000 από όλο σχεδόν τον κόσμο και θρησκείες. Μπορείτε να δείτε όλη την αλφαβητική λίστα (θα αργήσει λίγο να εμφανισθεί) με τα ονόματα και τη σελίδα τους στην https://www.vasilopita.gr/list2014/

Ο συμβολισμός της εκδήλωσης, "όλος ο Ελληνισμός και οι φιλέλληνες, την ίδια μέρα, γύρω από ένα παγκόσμιο virual τραπέζι, για να ψάξουμε για τα ΦΛΟΥΡΙΑ και τα ΣΗΜΑΔΙΑ της e-βασιλόπιτας"

Το πως γίνεται η εκδήλωση αυτή, η οποία έχει χαιρετιστεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, από τον μεγάλο Ελληνοαμερικανό Andrew Athens και από άλλους εκπροσώπους του Ελληνισμού, μπορείτε να το δείτε στο κατωτέρω 9λεπτο video (προτιμήστε ποιότητα εικόνας HD) http://youtu.be/WAWwT6jpBiw

Την ημέρα της κοπής, ή μετά την κοπή, κάθε εγγεγραμμένος, θα κάνει κλικ στο κομμάτι, που θα εμφανισθεί, ή που θα βρίσκεται, αντίστοιχα δίπλα στο όνομά του, αυτό θα γυρίσει ανάποδα και έτσι θα δει τι έτυχε.

Κάθε φορέας με την συμμετοχή του, στηρίζει τους στόχους της εκδήλωσης και συμβάλει στο να γίνει το ξεχωριστό αυτό διαδικτυακό "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" πολύ μεγαλύτερο.

Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας στο e-mail vassilopita@gmail.com για να σας στείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ