Ο σχεδιαστής Michael Halpern έφερε στις πασαρέλα χορευτές μπαλέτου από την Βασιλική Όπερα - το αποτέλεσμα απλά υπέροχο (φωτό & βίντεο)

Επιστράτευσε τις λαμπερές, υπερβολικές δημιουργίες του για να φέρει λίγη χαρ

Ο Michael Halpern, που εδρεύει στο Λονδίνο παρουσίασε την συλλογή του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022, μέσα από ένα εκπληκτικό show στο οποίο συμμετείχαν χορευτές μπαλέτου από την Βασιλική Όπερα.

Το lockdown δεν ανάγκασε τον σχεδιαστή να αντικαταστήσει τις παγιέτες και την λάμψη στα ρούχα του με ένα πιο casual ύφος. Ίσα, ίσα που επιστράτευσε τις λαμπερές, υπερβολικές δημιουργίες του για να φέρει λίγη χαρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halpern (@halpernstudio)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halpern (@halpernstudio)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halpern (@halpernstudio)

«Επιστροφή στην κίνηση. Παρουσιάζουμε τη συλλογή Halpern SS22 με χορευτές μπαλέτου από τη Βασιλική Όπερα καθώς γιορτάζουν την επιστροφή τους στη σκηνή. Η εξερεύνηση της πολικότητας, της ρευστότητας και του περιορισμού φέρνει τη μόδα και τον χορό μαζί σε ένα show κίνησης, χαράς και απορίας.

Τα φορέματα και το ράψιμο προσεγγίζονται ως μεμονωμένες οντότητες, κάθε δημιουργία αφιερωμένη στην προβολή ενός συγκεκριμένου τύπου κίνησης που ενεργοποιείται από τη φυσικότητα του μπαλέτου.

Δείτε στο βίντεο το υπέροχο show

Θαυμάζουμε την εξαιρετική πειθαρχία και την αποφασιστικότητα αυτών των εκλεκτών ερμηνευτών.. Το Halpern σας καλωσορίζει με αγάπη και δέος» αναφέρει το brad για το εντυπωασιακό fashion shw του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ