«Ποδαρικό» με βία έγινε στη Γ' Εθνική στο ματς Αιγάλεω - ΑΕΚ... Οπαδοί και των δύο ομάδων μετέτρεψαν σε «πεδίο μάχης» το γήπεδο

Σε ένα ματς με συνεχείς διακοπές που σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια, η Ένωση κέρδισε με 1-2... Δείτε σε βίντεο τι συνέβη πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης...

Σε ένα ματς με συνεχείς διακοπές που σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια, η Ένωση κέρδισε με 1-2... Δείτε σε βίντεο τι συνέβη πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης...


Ο αγώνας ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ ξεκίνησε με... 28' καθυστέρηση λόγω της εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εξαιτίας των καθισμάτων που εκσφεντόνιζαν αμφότεροι οι οπαδοί των δύο ομάδων στους παίκτες που έκαναν προπόνηση! Η ανταλλαγή καθισμάτων, φωτοβολίδων αλλά και η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο λίγο έλειψε να οδηγήσει την αστυνομία στην απόφαση για αναβολή του αγώνα, ο οποίος μετά κόπων και βασάνων ξεκίνησε.

Η τοπική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ (Δουκάκης 37') αλλά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο φορτσάτη και κέρδισε πέναλτι στο 48'. Αμέσως μετά τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ενώ στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν άνθρωποι των γηπεδούχων. Εν τέλει, ο Πλατέλλας σημάδεψε σωστά ισοφαρίζοντας το σκορ (1-1). Στο 55' ο Πλατέλλας λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Τα νεύρα παρέμειναν τεντωμένα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Κορδέρο να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο από αναπληρωματικό παίκτη του Αιγάλεω.Ο Μπρέσεβιτς στο 72' βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Κουρεπίνης τον νίκησε σε τετ-α-τετ. Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει στα τελευταία λεπτά με τον Μπρέσεβιτς να δίνει την λύση στο 88' με ωραίο γυριστό σουτ (1-2).  

Ακολούθησε νέα διακοπή καθώς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του Αιγάλεω με τα ΜΑΤ να παίρνουν θέση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αγώνας.Οι διαιτητές αποχώρησαν (προσωρινά) υπό συνεχή ρίψη αντικειμένων. Ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από καθίσματα, ενώ οι προβολείς δεν λειτουργούσαν.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα καια φού κόπασαν τα πράγματα, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους πλέον, να απειλούνται με βαριά «καμπάνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ