Πέθανε μόλις στα 31 του ο ηθοποιός του Walking Dead, Moses J. Moseley: Τον βρήκαν πυροβολημένο (φωτό & βίντεο)

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έδωσε τέλος στη ζωή του

Πέθανε ο ηθοποιός Moses J. Moseley, γνωστός για τον ρόλο του στη πετυχημένη σειρά The Walking Dead. Ήταν μόλις 31 ετών...

«Αγαπήθηκε από όλους όσους τον γνώρισαν. Ήταν ένα τόσο λαμπερό φως στα μάτια όλων, ένας εκπληκτικός άνθρωπος που αν είχες την ευακιρία να τον γνωρίσεις θα έκανε την μέρα σου απίθανη.  Ήταν πολύ ταλαντούχος, ήταν ένας υπέροχος φίλος, ο τύπος που μπορούσες να καλέσεις για οτιδήποτε.

 

 

 

 

Ήταν πάντα ενθουσιασμένος για τη ζωή και την δουλειά του στον κλάδο της ψυχαγωγίας» είπε ο μάνατζερ του Moseley σε μια δήλωση στο PEOPLE τη Δευτέρα.

Ο Moseley βρέθηκε νεκρός στο Stockbridge της Τζόρτζια την Τετάρτη, σύμφωνα με το TMZ, ενώ τα αίτια του θανάτου του ακόμα ερευνώνται. Συγγενείς του είπαν στο αμερικανικό ότι δεν είχαν νέα από τον 31χρονο ηθοποιό από τις 23 Ιανουαρίου.

Υπέβαλαν αναφορά για αγνοούμενο την Τετάρτη 26/1 και στη συνέχεια επικοινώνησαν με την εταιρεία ασφαλείας αυτοκινήτων OnStar, η οποία εντόπισε το όχημά του μέχρι το σημείο που βρέθηκε η σορός του εκείνη την ημέρα.

Μέλος της οικογένειά του είπε ότι πέθανε από πυροβολισμό, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το ποιος πάτησε την σκανδάλη. Την ίδια ώρα εξετάζεται και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

 

 

 

 

Ένας εκπρόσωπος του Moseley, ο οποίος έγινε γνωστός με τον ρόλο του ως ζόμπι στη σειρά του AMC, επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο NBC News και πρόσθεσε ότι διεξάγεται έρευνα.

Μετά την είδηση ​​του θανάτου του τη Δευτέρα, το AMC εξέδωσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγραφε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Moses J. Moseley».

Εκτός από το The Walking Dead, ο Moseley εμφανίστηκε επίσης στην ταινία του 2017 Attack of the Southern Fried Zombies.

Άλλα έργα στα οποία είχε παίξει ήταν το Joyful Noise, The Internship, Queen of the South, Watchmen και Blood Scroll: Horror Stories.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ