32χρονος δέχτηκε επίθεση από το σκύλο του την ώρα που έκανε σεξ με τη γυναίκα του: Δόθηκε εντολή για θανάτωση του ζώου

Μετά από καυγά του ζευγαριού, την ώρα που άρχισαν να κάνουν σεξ, ο σκύλος επιτέθηκε στον άνδρα και τον δάγκωσε στο χέρι και το πηγούνι. 

Ένας 32χρονος στη Βρετανία δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο του, ράτσας American XL Bully, την ώρα που έκανε σεξ με τη σύντροφό του, στο Glanaman, στο Carmarthenshire. Τώρα, δικαστήριο έδωσε εντολή για τη θανάτωση του ζώου. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του bbc, αρχικά, ο 32χρονος καβγάδισε με τη σύντροφό του, Λιάν Μπελ. Την ώρα που άρχισαν να κάνουν σεξο σκύλος- ο Χανκ που είναι δύο ετών- επιτέθηκε στον άνδρα και τον δάγκωσε στο χέρι και το πηγούνι

Ο κ. Θέρστον υπέστη δαγκώματα στον αριστερό αντιβράχιο και στο πηγούνι του, αλλά αρνήθηκε να δεχτεί βοήθεια από ασθενοφόρο.

Η Λιάν Μπελ κάλεσε την αστυνομία. Σε βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο, εκείνη ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς: «Έχω τέσσερα παιδιά. Αγαπώ τον σκύλο, αλλά δεν μπορώ να τον έχω κοντά στα παιδιά μου».

Ο σκύλος τελικά κρατήθηκε σε ένα δωμάτιο στον κάτω όροφο. Η αστυνομία, μετά από λίγες μέρες, πήρε το σκυλί από το σπίτι της οικογένειας και το ζώο έκτοτε βρίσκεται σε κλουβί στις αστυνομικές εγκαταστάσεις στο αρχηγείο της αστυνομίας Dyfed-Powys.

Από το δικαστήριο, δόθηκε εντολή να θανατωθεί ο σκύλος - ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει για τουλάχιστον 28 ημέρες εν αναμονή τυχόν προσφυγών. Φαίνεται πάντως πως ο δικηγόρος της αστυνομίας ανέφερε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα και- αν επιστρέψει το ζώο στο σπίτι- την επόμενη φορά μπορεί να επιτεθεί σε ένα από τα παιδιά.  Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του Θάρστον είπε στο δικαστήριο ότι ο σκύλος θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι με τις κατάλληλες προβλέψεις, καθώς δεν είχε υπάρξει κανένα ανησυχητικό περιστατικό στο παρελθόν

H ράτσα του σκύλου που είναι American XL Bully απαγορεύτηκε στη Βρετανία, οπότε από τις 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι σκύλοι της συγκεκριμένης ράτσας στη Βρετανία πρέπει να έχουν φίμωτρο και λουρί σε δημόσιους χώρους. Από την 1η Φεβρουαρίου 2024 θα είναι παράνομο να έχει κάποιος τέτοιο σκύλο, εκτός αν εξασφαλίσει εξαίρεση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ