Μία μοναδική στιγμή: Βουτσάς, Δάκης, Καρράς & Παπαργυρόπουλος, νιάτο με παπιγιόν! Μόνη γυναίκα στην παρέα η Μαριάννα Τόλη

Αυθεντικοί άνθρωποι!

Μα πόσο πολύ μας φτιάχνουν τη διάθεση αυτά τα throwback ενσταντανέ!

Στο παρακάτω vintage κλικ που δημοσίευσε η Έλενα Μακρή στον ενημερωμένο λογαριασμό της βλέπουμε μία όμορφη παρέα με πασίγνωστες φυσιογνωμίες.

Στο κέντρο ξεχωρίζει ο πάντοτε χαμογελαστός Κώστας Βουτσάς ενώ γύρω του τον πλαισιώνουν ο Αργυρής Παπαργυρόπουλος, ο Κώστας Καρράς, ο Δάκης και η Μαριάννα Τόλη με τον σύνοδο της.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Best Friends: Όλοι αγαπούσαν τον Κώστα Βουτσά για το χιούμορ, την απλότητα και την καλή του καρδιά:

Στη φωτογραφία από την κοσμική στήλη του περίφημου «Ιάκχου»- Ζάχου Χατζηφωτίου στον «Ταχυδρόμο» των 80s, ο δημοφιλής ηθοποιός, με το το πάντα εγκάρδιο γέλιο του, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας χαρούμενης συντροφιάς που απαρτίζεται από τον Αργυρή Παπαργυρόπουλο, τους αξέχαστους Κώστα Καρρά, Δάκη, και Μαριάννα Τόλη και τον σύνοδο της τραγουδίστριας"

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Βουτσάς: Η θετικότητα & το χαμόγελο του δεν είναι ποτέ vintage - Το αγόρι του σινεμά που πάντα έλαμπε από χαρά!

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Όταν ο Κώστας Βουτσάς πόζαρε με την μνηστή του, Σπεράντζα Βρανά - Θυελλώδης σχέση με έρωτα, απιστίες, καβγάδες ...

Διαβάστε ακόμη: Vintage Pic: Young & Beautiful! Η Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης & Κώστας Βουτσάς κάνουν διάλειμμα για τσιγάρο - Πόσο ταλέντο χωράει σε μία φωτογραφία; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ