Vintage κλικ: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αγκαλιά με τη μητέρα & την αδερφή της, Βάσω - Η κοινή πορεία με τα "Σαπουντζάκια" & ο ρόλος μάνατζερ της κ.Φιλιώς

«Μία ζωή η μητέρα μου ανέβαζε το κασέ μου ενώ εγώ ντρεπόμουν», εξομολογείται η ηθοποιός 

Ετοιμαστείτε για ένα οικογενειακό vintage throwback!

Στο παρακάτω έγχρωμο κλικ απαθανατίζονται η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τη μητέρα, Φιλιώ και την αδερφή της, Βάσω.

Ένα σπάνιο ενσταντανέ με τις τρεις γυναίκες, που δείχνει πόσο πανέμορφες και χαμογελαστές ήταν μαμά και κόρες.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

Οικογενειακή υπόθεση: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με την μητέρα της και την μεγάλη της αδελφή της Βάσω που έφυγε από τη ζωή το 2018.

Οι δυο αδελφές είχαν ξεκινήσει μαζί την καριέρα στον κόσμο του θεάματος, τα «Σαπουντζάκια» όμως δεν κράτησαν πολύ, καθώς η Ζωζώ συνέχισε μόνη ενώ η αδελφή της προτίμησε να αποσυρθεί και να κάνει αργότερα οικογένεια.

Η καριέρα της Ζωζώς εξακολουθούσε να είναι βέβαια οικογενειακή υπόθεση καθώς η μητέρα της ήταν εκείνη που κανόνιζε τα πάντα και με ιδιαίτερη έφεση μάλιστα: «Η μαμά ήταν μάνατζερ καταπληκτική» έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξη η αειθαλής «βασίλισσα της νύχτας».

Ήταν εξπέρ στις διαπραγματεύσεις: «Μία ζωή η μητέρα μου ανέβαζε το κασέ μου. Εγώ ντρεπόμουν.» 

Διαβάστε ακόμη: 13 χρόνια Panik: Δείτε το πάρτι γενεθλίων με εκλεκτούς καλεσμένους - Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μαριάννα Λάτση, Ελένη Φουρέιρα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: "Δροσερό" vintage throwback: Η Ζωζώ του καλοκαιριού! Floral φορεματάκι & χαλαρή διάθεση για τη βασίλισσα της νύχτας (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη για το ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο Ωνάση: «Όταν πήγε να με φιλήσει για πρώτη φορά, έτρεμε - Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ