Λίνα Σουλούκου: Η CEO της Ρόμα παραιτήθηκε - Την απειλούσαν οι οπαδοί μετά την απόλυση του προπονητή της ομάδας

Η Ελληνίδα πρώην διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου ήταν υπό αστυνομική προστασία μετά την την απόλυση του προπονητή Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Παρελθόν από τη Ρόμα αποτελεί η Λίνα Σουλούκου η Ελληνίδα διευθύνουσα σύμβουλος της ομάδας, που το τελευαίο διάστημα δεχόταν απειλές από τους οπαδούς της Ιταλικής ομάδας.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Λίνα Σουλούκου βρισκόταν υπό αστυνομική προστασία τις τελευταίες ώρες, καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών των “Τζιαλορόσι”. Πάντως, η διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα δεν βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του συλλόγου, καθώς υπέβαλε την παραίτησή της, η οποία έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμα: CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου: Την απειλούν οι οπαδοί της ομάδας - "Lina il male di Roma", γράφουν σε πανό

Η ανακοίνωση της Ρόμα:

«Η AS Roma ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον Όμιλο και της ευχόμαστε ότι καλύτερο για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ