Κύριοι, αυτή είναι η Άνι - Έβαλε στόχο να κοιμηθεί με 600 άντρες για το 2024 - Εάν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να συμπληρώσετε αίτηση & ίσως επιλεγείτε!

Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον είναι τεράστιο

Η Annie Knight ήταν μεταξύ χιλιάδων γυναικών των οποίων η ζωή άλλαξε ριζικά όταν το OnlyFans "ανατινάχτηκε" στα ύψη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Εργαζόταν στο μάρκετινγκ για ένα εμπορικό κέντρο εκείνη την εποχή, εισέπραττε έναν μικρό μισθό και ζούσε ακόμα με τους δικούς της.

Η Annie είναι σήμερα μία από τους πιο επιτυχημένες δημιουργούς περιεχομένου (για ενήλικες) στον κόσμο, φέρνοντας έως και 1,2 εκατομμύρια £ ετησίως, και περήφανη ιδιοκτήτρια τριών πολυτελών σπιτιών σε όλη την Αυστραλία συνολικής αξίας 1,45 εκατομμυρίων £.

Annie Knight was collecting £30,000p/a in marketing before making the jump to OnlyFans

Το μυστικό της; Μια απίστευτα ειλικρινής δημόσια παρουσία που προσφέρει μια εικόνα για τον κόσμο της καθώς ξεκινά διάφορες σεξουαλικές προκλήσεις αδιανόητες για τους περισσότερους από εμάς.

Annie said her monthly earnings climbed from £5,108 to £102,000 after she went public

Ο στόχος της χρονιάς

«Η πιο υποσχόμενη σεξουαλικά γυναίκα της Αυστραλίας» στοχεύει να κοιμηθεί με 600 άτομα το 2024.

Πέρυσι πέτυχε τον στόχο των 365.

Ωστόσο, για να μπορέσει να κοιμηθεί με τόσα άτομα θα χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω εφαρμογών γνωριμιών.

Για αυτόν τον λόγο το μοντέλο έχει θέσει κάποια standards.

Annie 'hated being told what to do' in her old job before switching to OnlyFans

Όπως είπε, δέχτηκε μεγάλο ενδιαφέρον και απορούσε γιατί δεν το είχε κάνει νωρίτερα.

Τα κριτήρια για να κάνει κάποιος αίτηση, ήταν να δεχθεί να βιντεοσκοπηθεί – αν και είχε τη δυνατότητα να θολώσει το πρόσωπό του, να έχει εξεταστεί για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και φυσικά, να στείλει φωτογραφίες του εαυτού του.

It was her bid to get on the property ladder that drove her towards OnlyFans - as fanciful stories emerged of women getting unimaginably rich overnight

Το μοντέλο είπε ότι είναι πολύ επιλεκτική και υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο σε ότι αφορά στην εμφάνιση που είναι σημαντικό για εκείνη.

«Δεν μπορείς να κόψεις τους ανθρώπους στη μέση. Κάποιες μέρες μπορεί να κοιμηθώ με πέντε άτομα και τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην κοιμηθώ με κανέναν. Πραγματικά κουράζομαι. Είναι εξαντλητικό και χρειάζομαι ένα διάλειμμα» είπε προσθέτοντας: «Δεν έχω πάντα όρεξη για σεξ και δεν θέλω να αναγκάζω τον εαυτό μου να το κάνει αν δεν έχω διάθεση».

Αποκάλυψε επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων με τους οποίος κοιμήθηκε σε μια μέρα ήταν 16..

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ