Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Συνελήφθησαν ο Μανώλης και η σύζυγός του, Σεβαστή στην Κερατέα για την αρπαγή του βρέφους τους - Πως τους εντόπισαν (βίντεο)

Το ζευγάρι των Παλαιοχριστιανών κατάφερε να πάρει το βρέφος ενώ υπήρχε εντολή να μεταφερθεί σε δομή 

Συνελήφθησαν ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και η σύζυγός του Σεβαστή για την αρπαγή του μωρού από το μαιευτήριο  «Αλεξάνδρα».

Το ζευγάρι των Παλαιοχριστιανών βρέθηκε μαζί με το μωρό σε σπίτι στην Κερατέα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης κατάφερε να φυγαδεύσει τη 40χρονη Σεβαστή και το νεογέννητο κοριτσάκι τους από τη μονάδα νεογνών με ταξί.

Διαβάστε ακόμα: Ο Παλαιοχριστιανός πήρε από το μαιευτήριο το νεογέννητο και εξαφανίστηκε - Το θήλαζε η μητέρα, βγήκε από τον θάλαμο και διέφυγε (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η αστυνομία τους εντόπισε από το σήμα του κινητού τηλεφώνου του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.


 

Διαβάστε ακόμα: Ο Παλαιοχριστιανός έγινε για 5η φορά πατέρας – Η γυναίκα του & το μωρό κινδύνευσαν να πεθάνουν στην γέννα - Γιατί δεν τους δίνουν το μωρό (βίντεο)

Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση αρπαγής του βρέφους από τον παλαιοχριστιανό συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος ανέλαβε την έρευνα για το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών και του βρέφους, το οποίο μετά την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού είχε μείνει στο νοσοκομείο, καθώς είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να το πάρει, αφού το περιβάλλον διαβίωσής τους κρίθηκε ακατάλληλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος πήρε το μεσημέρι της Τρίτης το νεογέννητο και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, και έφυγαν με ταξί από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας, «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ