Rebel HeART: Ένα art dinner party στο Nyn Esti, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Η έκπληξη για τα γενέθλια της Άντα Ηλιουπούλου ! (φωτό)

Λίγο μετά την συνεργασία της με την Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, Guila Clara Kessous για το gala στο οποίο βραβεύθηκε ο Κέβιν Κόστνερ και η Σούζαν Σάραντον στο Cipriani της Βενετίας, η Πρόεδρος της πολιτιστικής κίνησης Le soleil Foundation, Άντα Ηλιοπούλου βρέθηκε στην Αθήνα όπου την περίμενε μια μικρή έκπληξη που διοργανώθηκε κρυφά για τα γενέθλια της στο NYN ESTI στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Σε ένα μοντέρνο μακρόστενο τραπέζι με όστρακα ως ντεκόρ η βραδιά εξελίχτηκε σε ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικού επιπέδου δείπνο με τον εμπνευσμένο Βιότοπο του βραβευμένου σεφ Σταμάτη  Μισομικέ.

Το μενού έφτανε σερβιρισμένο σε κήπους λουλουδιών με πολύχρωμα άνθη σε άνθιση.

Τα όστρακα ήταν τοποθετημένα σαν έργα τέχνης, όπως το στρειδόχτενο με τομάτα υγροποιημένη και υφές τομάτας αρωματισμένης με κύμινο ή το Cannoli καλαμποκιού που ήρθε γεμιστό με ριζότο καλαμποκιού, τοματοσαλάτα, γαριδάκι σημειακό και Λούζα Τήνου.

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν tartar λαβράκι, ελαφρώς καπνιστό με ημίλιαστο καρπούζι, σάλτσα kimchi και ελιά και tartar βοδινού σε ωρίμανση 34 ημερών, παντζάρι σε σαλάτα και κονφί και χέλι με τσάι no waste από την σαλάτα και χώμα ψωμιού.

Η τούρτα Rebel HeART από το Fresh εντυπωσίασε με αληθινές παρτιτούρες των αγαπημένων τραγουδιών της εορτάζουσας, όπως το “Rebel Yell” του Billy Idol μέχρι τις παρτιτούρες του Rod Stewart , του Sting και των Rolling Stones, χρυσές νότες και λαμπερά αστέρια σε ένα νοητό πεντάγραμμο με μια βάση με χρυσά πλήκτρα πιάνου.

Ένα concept που προλογίζει το επόμενο project της Άντα Ηλιοπούλου, το οποίο όπως συζητιέται θα είναι σε συνεργασία με κάποιο μέλος της οικογένειας των Rolling Stones και κάποιου αλλού μεγάλου ροκ ονόματος με το οποίο η ίδια έχει στενή προσωπική σχέση εδώ και πολλά χρόνια.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς,όμως, ήταν η  ξαφνική άφιξη από τις ΗΠΑ της αγαπημένης φίλης της Άντας και  πάντα κομψής Lady Evangeline Gouletas, ιδρύτριας και CEO ενός  από τα πιο σημαντικά brands του real estate και development των Ηνωμένων  Πολιτειών της Skyline Equities.

Η ελληνικής καταγωγής  Lady Evangeline Gouletas υπήρξε η πρώτη κυρία της Νέας Υόρκης για περίπου μια δεκαετία όντας σύζυγος τότε του πολύ σημαντικού 51ου governor της Νέας Υόρκης, Hugh Carey, γνωστού ως «ο άνθρωπος που έσωσε  την Νέα Υόρκη».

Αυτός ήταν ο αρχιτέκτονας του χρηματοοικονομικού σχεδίου που απέτρεψε τη χρεοκοπία της Νέας Υόρκης και ξεκίνησε ένα σαρωτικό πρόγραμμα δημοσιονομικής μεταρρύθμισης και οικονομικής ανάπτυξης για να αποκαταστήσει τη ζωτικότητα της περιοχής καθιερώνοντας τοτε το πρόγραμμα «I Love New York».

Η Lady Evangeline Gouleta την προηγούμενη μέρα του πάρτυ ήρθε στην Ελλάδα για να εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην χώρα που αγαπούσε με τον δεύτερο σύζυγο που παντρεύτηκε πριν κάποια χρόνια, τον Γιώργο Φαρατζουλη, γνωστό φυσικό και modification specialist για τον καιρό.

Κατέφθασε στο πάρτυ με ένα υπέροχο σμαραγδί σατέν deux pièces και φορώντας το μετάλλιο του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου, αφού είναι η μόνη γυναίκα που το έχει λάβει ανάμεσα στους 8 ανθρώπους που το έχουν παγκοσμίως.

Το συγκεκριμένο μετάλλιο επιβεβαιώνει πως η Lady Gouleta είναι advisor του Πατριάρχη.

Η ίδια διατηρεί εδώ και χρόνια μια ουσιαστική φιλία με την οικογένεια της Άντας Ηλιοπούλου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μέλη της οικογένειας Σπανού και η Αλεξάνδρα Σπανού- κόρη της Άντας Ηλιοπούλου χόρευε με την Lady Evangeline Gouleta όλο το βράδυ τα αγαπημένα τραγούδια της μητέρας της, η Ειρήνη Νταϊφά, ο πρωταγωνιστής της Χολιγουντιανής ελληνοαμερικανικής ταινίας First line -Πρόμαχος για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα , Παντελής Κοντογιάννης, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, η επιχειρηματίας Λεϊλά Νεοφύτου, η Μαριάννα Βαλυράκη, και η Νίκη Παξιμαδάκη, της οποίας το βιβλίο «Τρίτος καθρέφτης» χάρισε η Άντα Ηλιοπούλου στους καλεσμένους ως μια υπενθύμιση του επαναστατικού τρόπου ζωής να παραμένεις πιστός στις αξίες σου σε μια εποχή που το αξιακό κριτήριο φθίνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr