Η μία και μοναδική Μάρω Κοντού στο Cash or Trash! Κατάφερε να πουλήσει τον πίνακα της για 1.500 ευρώ - Δείτε πως έπεισε τους αγοραστές (βίντεο)

Δοκίμασε την τύχη της στο διάσημο παιχνίδι δημοπρασιών

Μία αναπάντεχη εμφάνιση έκανε η Μάρω Κοντού στο χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού δημοπρασιών, "Cash or Trash".

H σπουδαία ηθοποιός θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της απέναντι στους αγοραστές.

Έτσι, στάθηκε απέναντι τους και τους παρουσίασε ένα από τα έργα της, ώστε να εκτιμηθεί και να πουληθεί για καλό σκοπό.

«Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού, με τον Θάνο Λούδο να εκτιμά το έργο της στα 1.000 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την ηθοποιό.


Μάρω Κοντού VS αγοραστές

«Έχω φέρει ένα αντικείμενο για καλό σκοπό. Είμαστε μία ομάδα γυναικών, που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο πράγμα να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», σημείωσε η Μάρω Κοντού, αποκαλύπτοντας στους αγοραστές το έργο της.

Τελικά, η ηθοποιός κατάφερε να πουλήσει τον πίνακά της έναντι 1.500 ευρώ.

«Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε», είπε κλείνοντας η Μάρω Κοντού αποχωρώντας από το Cash or Trash.

Διαβάστε ακόμη: Μάρω Κοντού: «Σήμερα στα 90, λέω: "Είσαι υπέροχη, Μάρω είσαι υπέροχη, σκατά ήσουν νέα!”» - Τι είπε για το παιδί που δεν έκανε

Διαβάστε ακόμη: Η Μάρω Κοντού έγινε 90 ετών! Οι τρυφερές ευχές από την Finos Film - "Χρόνια πολλά αγαπημένη μας" (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr