Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Καίτης Γαρμπή: «Θα μπορούσαν να ρίξουν τρεις σφαίρες πάνω στην τρέλα τους και να μας ξεκάνουν» (βίντεο)

«Ο άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου… γίγαντα», πρόσθεσε.

Καίτη Γαρμπή έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ», την οποίας κυκλοφόρησε το trailer και θα την δούμε στις οθόνες μας την Κυριακή.

Μεταξύ άλλων η κορυφαία τραγουδίστρια ανέφερε για την ένοπλη ληστεία που δέχτηκε στο σπίτι της πριν από χρόνια.

Η τραγουδίστρια φέρεται να λέει: «Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου… γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος και τους είπε «θα σας δώσω ότι θέλετε». Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν».

Δείτε το βίντεο: 

«Ο Διονύσης (σ.σ. Σχοινάς) είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Αυτός ο άντρας με έκανε να νιώθω βασίλισσα. Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κρατάει, τώρα, 30 χρόνια».

«Αν ο Διονύσης μού έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη» παραδέχεται, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια.

Για την ιστορία, η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον τραγουδιστή Διονύση Σχοινά και έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1999.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και η οικογένεια πολύ δεμένη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει την γυναικάρα του στις διακοπές τους – Η Καίτη Γαρμπή ποζάρει με αυτοπεποίθηση & χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Διαβάστε ακόμα: Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά για τη φωτιά στην Αττική: "Πληρώνουμε με αίμα τα λάθη μας, χάνονται άνθρωποι - Βουλιάζουμε στην κατάθλιψη & στην ανασφάλεια" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr