Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πως μας επηρέασε η πανσέληνος – Μας «τάραξε» το «φεγγάρι του κυνηγού»!

Σεληνιακό πάρτι!

Το πρωί της Παρασκευής σχηματίζεται η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή στον Σκορπιό, δίνοντας μια αίσθηση βιασύνης αλλά και ασυνεννοησίας. 

Ενδεχομένως αυτό που λέμε σε σχέση με αυτό που εννοούμε να μη συμπίπτει. Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και υπομονετικοί στις μετακινήσεις μας κι ας σκεφτόμαστε δυο φορές αυτό που θα πούμε πριν το εκστομίσουμε. 

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας θα βρίσκεται στον Ταύρο δίνοντας πρακτικότητα στη μέρα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθώντας να φέρνουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας και να είμαστε πιο προσγειωμένοι και παραγωγικοί.

Κριός

Αν και η μέρα ξεκινά με λίγη σύγχυση καθώς το πρωί σχηματίζεται η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, το υπόλοιπο της μέρας, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα, προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν και κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα, μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να νιώσετε πλήρως ασφαλείς στα επαγγελματικά. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα σχεδόν μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Ένα πιεστικό οικονομικό θέμα μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό τις πρωινές ώρες. Από την άλλη αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας ή αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά μπορεί να έχετε εξελίξεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς, ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη συναντά σε αντίθεση τον Ερμή. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας, με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα. Μην ξεχνάτε όμως μέσα σε όλα να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη αποφύγετε τις εντάσεις σε μια σχέση τις πρωινές ώρες, καθώς μπορεί να μην καταφέρετε εύκολα να αυτοκυριαρχηθείτε.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή και θέματα υγείας, στα οποία δε βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο. Αν όμως ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, θα δείτε ότι η Παρασκευή, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα, είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που στο τέλος της θα έχετε σημειώσει πρόοδο. Καλή μέρα επίσης αν θέλετε να ξεκινήσετε να ασχολείστε περισσότερο με θέματα δίαιτας, διατροφής.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr