Ένοχοι ο 68χρονος και η μαστροπός μάνα για την ασέλγεια στην 12χρονη ανήλικη!

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάστηκε, χθες, η υπόθεση του 68χρονου, σήμερα, Ηρακλειώτη, που πέρυσι την Πρωτοχρονιά είχε συλληφθεί μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, μαζί με ένα 12χρονο, τότε, κορίτσι από τη Βουλγαρία.

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάστηκε, χθες, η υπόθεση του 68χρονου, σήμερα, Ηρακλειώτη, που πέρυσι την Πρωτοχρονιά είχε συλληφθεί μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, μαζί με ένα 12χρονο, τότε, κορίτσι από τη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρει το cretalive, η ανατριχιαστική λεπτομέρεια του παντελονιού του 68χρονου που έπεσε, μόλις εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς τι συνέβαινε μέσα στο αυτοκίνητο.

Το 12χρονο κορίτσι εξέδιδε η ίδια η μητέρα του, εν γνώση και της αδερφής του. Οι δύο γυναίκες έκατσαν, την Τετάρτη, στο "σκαμνί", μαζί με τον 68χρονο.

Πρωτόδικα, ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε επταετή κάθειρξη για ασέλγεια σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, η μητέρα είχε κριθεί ένοχη για μαστροπεία και της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης εννιάτων, ενώ σε τρί χρόνια φυλάκισης είχε καταδικαστεί η αδερφή του κοριτσιού για άμεση συνέργεια στην μαστροπεία.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ηλικίας του 12χρονου θύματος.

Όπως και πρωτόδικα, ο 68χρονος και η μητέρα της ανήλικης κρίθηκαν ένοχοι, ο μεν 68χρονος σε 6 - από 7 χρόνια - φυλάκιση και χρηματική ποινή 50χιλιάδων ευρώ και η μητέρα της ανήλικης σε 8- από 9 χρόνια- φυλάκιση με την ίδια χρηματική ποινή. Παράλληλα, τους επιβλήθηκε η ποινή της στέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Μαζί , ήταν να δικαστεί και η αδελφή του ανήλικου κοριτσιού, που δεν προσήλθε, ενώ παραμένει η ποινή φυλάκισης τριών ετών σε βάρος της με 3ετή αναστολή, καθώς απορρίφθηκε ως ανυποστήρικτη η έφεσή της. 

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ενώ ο δικηγόρος του 68χρονου, κ. Βαγγέλης Στρατουδάκης, ζήτησε η πράξη που βάρυνε τον πελάτη του από ασέςλγεια σε βάρος ανήλικου κατ΄εξακολούθηση να μετατραπεί σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς όπως υποστήριξε, δεν προκύπτουν στοιχεία ότι ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη  ενώ παράλληλα ζήτησε να αναγνωριστεί στον πελάτη του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Και ταδύο αιτήματα απορρίφθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανατολικής Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 68χρονος δέχθηκε κάποιες από τις κατηγορίες, όπως για παράδειγμα ότι χάιδεψε μεν την 12χρονη αλλά δεν έκανε προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου στο παιδί. Η μητέρα της ανήλικης είπε ότι δε γνώριζε ότι η κόρη της ήταν με τον ηλικιωμένο και πρόσθεσε ότι "Εάν κάποιος έπρεπε να το κάνει αυτό, αυτή θα ήμουν εγώ"...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ