To one man Silvio Berlusconi show και...μίμος του Μπερσάνι, ο Iταλός «εραστής» (βίντεο)

Μιμούμενος το στυλ και τη φωνή του ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι, ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε στις κατηγορίες που εκτόξευσε ο κεντροαριστερός πολιτικός έναντίον του για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις περί δημιουργίας 4 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.



Ποντάροντας στο δυνατό του σημείο, τις επικοινωνιακές του ικανότητες, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν δίστασε να μετατρέψει σε σόου μια από τις προεκλογικές του ομιλίες, μιμούμενος την φωνή και το στυλ του κεντροαριστερού αντιπάλου του, Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι που απάντησε ότι η ερμηνεία του Σίλβιο είναι «πολύ δυνατή για καμπαρέ», αλλά όχι για προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Έθνος, μιμούμενος το στυλ και τη φωνή του ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι, ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε στις κατηγορίες που εκτόξευσε ο κεντροαριστερός πολιτικός έναντίον του για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις περί δημιουργίας 4 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.

«Ο Μπερλουσκόνι είπε μια ακόμη από τις μαλ…ες του» αναφώνησε γελώντας ο Σίλβιο, μιμούμενος με...δραματική ένταση τον αντίπαλό του. Κληθείς να σχολιάσει την τελευταία παράσταση του Καβαλιέρε, ο Μπερσάνι απάντησε ότι είναι πολύ δυνατή «για καμπαρέ». «Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Δεν είναι καιρός για καμπαρέ», συμπλήρωσε.

Ο Μπερσάνι προηγείται σταθερά στα γκάλοπ, ωστόσο ο Μπερλουσκόνι έχει καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι ο επικοινωνιακός βομβαρδισμός με τις συνεχείς εμφανίσεις σε εκπομπές, μάλλον αποδίδει μέχρι στιγμής.

Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα στην κεντροαριστερά, με ποσοστό 34,1%-37,2% έναντι 28,6%-29,7% της μπερλουσκονικής κεντροδεξιά

ς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ