Μοιράζομαι τον άντρα μου με την πρώην σύζυγο του και ειλικρινά δεν με νοιάζει! Μπράβο κοπελάρα μου, είσαι μπροστά...

Παρά το διαζύγιό τους η Adele και ο David συνεχίζουν να έχουν κοινούς λογαριασμούς ενώ η νέα σύζυγός δηλώνει ότι δεν την ενοχλεί καθόλου αυτή η περιέργη σχέση.



Παρά το διαζύγιό τους η Adele και ο David συνεχίζουν να έχουν κοινούς λογαριασμούς ενώ η νέα σύζυγός δηλώνει ότι δεν την ενοχλεί καθόλου αυτή η περιέργη σχέση.

Και όχι μόνο αυτό αλλά στο δεύτερο γάμο του ο David είχε σαν επίσημη προσκεκλημένη και υπεύθυνη της τελετής την πρώην σύζυγό του. Πολλοί στο γάμο έμειναν έκπληκτοι από την "αισθητή" παρουσία της Adele. Ακόμη και τώρα, πέντε χρόνια μετά από αυτό τον γάμο, η Adele, έχει μια εκπληκτικά στενή σχέση με τον David. Είναι οι καλύτεροι φίλοι, νονοί ο ένας στα παιδιά του άλλου, βλέπονται τα περισσότερα Σαββατοκύριακα - και μοιράζονται ακόμη και έναν τραπεζικό λογαριασμό.



«Είχαμε έναν ονειρικό λευκό γάμο», είπε η Adele. «Φόρεσα ένα μεγάλο φόρεμα μαρέγκα, ο David ήταν με μια σκωτσέζικη φούστα, και ήταν μια υπέροχη μέρα. Νόμιζα ότι θα μέναμε παντρεμένοι για πάντα.» Το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι στο Doncaster, και στην αρχή ήταν πολύ ευτυχισμένο. Ο David εργάστηκε ως λογιστής και η Adele στην εκπαίδευση ενηλίκων, και σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια μία ημέρα. Αλλά μετά από δύο ή τρία χρόνια, το ειδύλλιο άρχισε να κρυώνει. «Με τον καιρό, κατάλαβα θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Γίναμε φίλοι παρά εραστές».

Η Adele και ο David διατηρούσαν την επαφή μετά το χωρισμό τους τον Μάιο 2002.



Τρεις μήνες από τον χωρισμό, ο David συνάντησε στην εργασία του την Korena. Δικαιολογημένα, ήταν νευρικός για το πως θα παρουσιάσει την νέα του φίλη στην Adele. Σε μια κοινή έξοδο των τριών στην αρχή και στην συνέχεια σε έξοδο των γυναικών, ο πάγος έσπασε και οι γυναίκες βρήκαν ότι είχαν πολλά κοινά σημεία και ενδιαφέροντα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ