Γιατί ο απόλυτος σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, άφησε το ψάρι κ μαγειρεύει κοτόπουλο?

Από αύριο , θα δείτε τον  μόνο Έλληνα σεφ που έχει τη διεθνή διάκριση της παγκόσμιας εστίασης , το αστέρι Michelin , να αφήνει στην άκρη το ψάρι που τον έκανε διάσημο και να βάζει στη κατσαρόλα του να βράσει ένα κοτόπουλο... http://www.facebook.com/pages/Aggelakis/215479108540718

Από αύριο , θα δείτε τον  μόνο Έλληνα σεφ που έχει τη διεθνή διάκριση της παγκόσμιας εστίασης , το αστέρι Michelin , να αφήνει στην άκρη το ψάρι που τον έκανε διάσημο και να βάζει στη κατσαρόλα του να βράσει ένα κοτόπουλο...

Θα τον δείτε σε μία διαφημιστική ταινία όπου πρωταγωνιστεί κάνοντας ένα απλό πείραμα για να αποδείξει ότι το κοτόπουλο που επέλεξε δεν φοβάται τίποτε, είναι ένα κοτόπουλο ....αγγελάκι η ...Αγγελάκη ; Το κοτόπουλο που βάζει σε μία κατσαρόλα για  να βράσει από αύριο ο Λευτέρης Λαζάρου είναι  πράγματι της Αγγελάκης από τη Χαλκίδα , της γνωστής εταιρείας που φημίζεται για τα νόστιμα κοτόπουλα της και έχει παράδοση 50 ετών . Γιατί άραγε το βράζει ο Λαζάρου και δεν το ψήνει, τηγανίζει, μαγειρεύει με άλλο τρόπο;; γιατί, όπως λέει ο ίδιος "άμα θέλεις να αποδείξεις την ανωτερότητα ενός κοτόπουλου, τη διαφορά που το κάνει καλύτερο από όλα, βράστο και μύρισε το. Άμα...μοσχοβολάει , τότε είναι super, άμα ..μυρίζει άσχημα, αφήνει λίπη κλπ ξέχασε το.

Ο master chef μπήκε λοιπόν σε μια μοντέρνα  κουζίνα , έβρασε το κοτόπουλο και απεφάνθη μυρίζοντας το: "μοσχοβολάει", "έτσι πρέπει να είναι το κοτόπουλο" λέει στο τέλος.

Ο αγαπημένος λοιπόν μάγειρας μικρών juniors και μεγάλος δάσκαλος σε ένα νέο ρόλο ,ανατρεπτικό! ψαρομάγειρα με ξέρετε;

Εντάξει ,αλλά αν έχω και πολύ καλομεγαλωμένο κοτόπουλο, να δείτε τι νοστιμιές σας φτιάχνω, ακούστηκε να λέει στα γυρίσματα της ταινίας στον διευθύνοντα σύμβουλο Θάνο Αγγελάκη που με μεράκι και πάθος συνεχίζει την παράδοση των γονιών του της κυρίας Παναγιώτας και του κυρίου Γιώργου.

http://www.facebook.com/pages/Aggelakis/215479108540718






Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ