Κιμ Καρντάσιαν - Κανιε Γουέστ: Απέλυσαν τον Γάλλο σωματοφύλακα που έλειπε την ώρα της ληστείας

Στον Πασκάλ Ντούβιερ, τον Γάλλο σωματοφύλακα τους, ρίχνουν τις ευθύνες για την αποτυχία να προστατέψει την Κίμ Καρντάσιαν στην περίφημη ληστεία στο Παρίσι, η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ

Οπως αποκάλυψε το  Entertainment Weekly, η οικογένεια Γουεστ πήρε τελικά  την απόφαση, παρά την αρχική τους στάση να απολύσουν τον Γάκκο σωματοφύλακα.

Όπως αναφέρει η μία πηγή του site, η απομάκρυνση του ογκώδους Γερμανού δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο προσωπικό ασφαλείας του ζευγαριού, το οποίο πρόκειται να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου αφού ο Κάνιε Γουεστ έχει θορυβηθεί απίστευτα από την περιπέτεια της συζύγου του.

«Ο Πασκάλ βρισκόταν πολύ καιρό στην ασφάλεια του ζευγαριού. Στενοχωρήθηκαν που τον αποχωρίστηκαν γιατί τον αγαπούσαν, αλλά δεν μπορούσαν να ρισκάρουν να αφήσουν τα πράγματα όπως είχαν», ανάφερε χαρακτηριστικά η πηγή του Entertainment Weekly.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, έναν ολόκληρο μήνα μετά από τη ληστεία, η Καρντάσιαν εξακολουθεί να κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και όταν εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες η εμφάνισή της είναι λιτή και διακριτική, καμία σχέση δηλαδή με την λαμπερή και εντυπωσιακή Κιμ του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr