Για το χοιρινό φρικασέ
- 800 γρ. χοιρινός λαιμός, κομμένος σε κομμάτια των 100 γρ.
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε μεσαία καρέ
- 150 γρ. καρότο, κομμένο σε μεσαία καρέ
- 150 γρ. σελινόριζα, κομμένη σε μεσαία καρέ
- 100 γρ. πράσο, σε μεσαία καρέ
- 100 γρ. βούτυρο
- 30 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. κρασί λευκό
- 750 γρ. ζωμός κοτόπουλου
- 300 γρ. σέσκουλα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
- 30 γρ. χυμός λεμονιού
- 15 γρ. άνηθος
- αλάτι
- πιπέρι