Για τον κιμά και το τελείωμα του πιάτου
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 130 γρ. λουκάνικο (σε μικρό καρέ)
- 300 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
- 10 γρ. σκόρδο (ψιλοκομμένο)
- 250 γρ. σάλτσα μπάρμπεκιου
- 250 γρ. νερό
- 4 τσιαπάτες (κομμένες στη μέση και φρυγανισμένες)
- 200 γρ. τσένταρ (τριμμένο)
- 300 γρ. λάχανο (μαριναρισμένο)
- Αλάτι
Για το μαριναρισμένο λάχανο
- 90 γρ. μαγιονέζα
- 90 γρ. γιαούρτι
- 10 γρ. μέλι
- 10 γρ. μουστάρδα ντιζόν
- 30 γρ. ξίδι μπαλσάμικο, λευκό
- 50 γρ. πιπεριές κόκκινες (σε ζουλιέν)
- 50 γρ. πιπεριές κίτρινες (σε ζουλιέν)
- 280 γρ. λάχανο λευκό (σε ζουλιέν)
- 130 γρ. λάχανο κόκκινο (σε ζουλιέν)
- Αλάτι