Sarah Jessica Parker: «Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη…Θα προτιμούσα να είχα κιλά, αλλά έτσι είναι το σώμα μου» (φωτό)

«Μισώ τον σωματότυπό μου».

H αγαπημένη μας ηθοποιός, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρέθηκε καλεσμένη στο νέο podcast της Καρολίν Χίρονς «Glad We Had This Chat» και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να έχει λίγα περισσότερα κιλά, ενώ μισεί τον σωματότυπό της.

«Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη…δεν το σκέφτομαι ούτε το πανηγυρίζω που είμαι έτσι. Θα προτιμούσα να είχα κιλά, αλλά έτσι είναι το σώμα μου» είπε.

Στις αρχές του χρόνου η πρωταγωνίστρια του Sex and the City μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) έκαναν ντεμπούτο στη λονδρέζικη σκηνή του Savoy Theatre με το έργο «Plaza Suite».

«Η παράσταση ήταν τόσο κουραστική. Ήταν δύσκολο να κρατήσει κανείς τα κιλά του», είπε στην ειδική σε θέματα ομορφιάς και συγγραφέα.

Διαβάστε ακόμα: Sarah Jessica Parker: Αυτά είναι τα 3 beauty tips της 57χρονης ηθοποιού για νεανική επιδερμίδα – Λιτά, μα θαυματουργά (φωτό)

Για την ιστορία, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλυγουντ. Η αγάπη τους για το θέατρο τους έφερε κοντά και πέντε χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, το 1997 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με την Daily Mail. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 21χρονο Τζέιμς Γουίλκι και τις 14χρονες δίδυμες Ταμπίθα Χοτζ και Μάριον Λορέτα Έλγουελ.

Διαβάστε ακόμα: Μet Gala 2024: "Πορτατίφ" ντύθηκε η Sarah Jessica Parker – To midi λευκό φόρεμα με κεντημένα πάνω του διαμαντένια λουλούδια & το ογκώδες καπέλο (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ