Ελένη Ράντου: Ο χιουμοριστικός τρόπος που ευχήθηκε για τις Πανελλήνιες - Η επική σκηνή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (βίντεο)

Οι λάτρεις της σειράς κατάλαβαν αμέσως ...

Με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο ευχήθηκε για τις φετινές πανελλήνιες, η Ελένη Ράντου.

Από την Πέμπτη 30/5 έχουν ξεκινήσει κι επίσημα οι εξετάσεις στα σχολεία και το άγχος όλων των υποψηφίων έχει φτάσει στην κορυφή.

Η λατρεμένη ηθοποιός θέλησε να κατευνάσει λίγο την κατάσταση και να θυμηθεί ένα επικό στιγμιότυπο από την "αιώνια" σειρά, Κων/νου κι Ελένης.

Συγκεκριμένα, ευχήθηκε με το επεισόδιο στο οποίο ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη έδιναν εξετάσεις, προκειμένου να πάρουν δίπλωμα οδήγησης.

«Καλή δύναμη σε όλους τους σπουδαστές που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες! Κουράγιο παιδιά!!!», έγραψε η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμη: "Το Πάρτυ της Ζωής μου" με την Ελένη Ράντου: Συνεχίζει τη θριαμβευτική θεατρική πορεία για 3η χρονιά - Στο φετινό μουσικό ταξίδι της παράστασης τη συνοδεύουν η Μιρέλα Πάχου & ο Αλέξανδρος Ιακώβου !

Διαβάστε ακόμη: Που είδαμε την Μάρω Κοντού με τη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη; Ελένη Ράντου & Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην ίδια παρέα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ