«Σαν σταρ του σινεμά»: Ο Νίκος Ζιώγαλας αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι - Η χυλόπιτα της γκαρσόνας (βίντεο)

«Να είναι καλά η γυναίκα αυτή, δεν το ξέρει, την ευγνωμονώ», εξομολογήθηκε ο  Νίκος Ζιώγαλας

Την άγνωστη ιστορία πίσω από το γνωστό τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά» αποκάλυψε ο Νίκος Ζιώγαλας σε εκπομπή του Action 24.

Όπως εξήγησε όλα συνέβησαν στο μπαρ στο Κολωνάκι που διατηρούσε ο ηθοποιός Αλέξης Γκόλφης και στο οποίο ο ίδιος εργαζόταν ως μπάρμαν.


«Ήταν μια μια γκαρσόνα. Δεν ξέρω πώς ήρθε ούτε και πώς έφυγε, κάθισε περίπου 2-3 μήνες. Εγώ εντωμεταξύ νόμιζα ότι μάλλον με θέλει, το τσέκαρα, δεν βιάστηκα γιατί φοβόμουν. Μετά από 40 ημέρες είπα το έχω, ρίχνω και δύο σφηνάκια, τη σταματάω στο μαγαζί και της λέω "ξέρεις κάτι είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου". Αυτή οπισθοχωρεί έκπληκτη και απαντά "σοβαρά; να το συζητήσουμε;"» ξεκίνησε την εξομολόγησή του ο τραγουδιστής.

«Εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας, περίμενα να τελειώσει η βραδιά και πάω σπίτι και να είναι καλά η γυναίκα αυτή, δεν το ξέρει, την ευγνωμονώ και έγραψα το "σαν σταρ του σινεμά" και ηρέμησα» συμπλήρωσε ο Νίκος Ζιώγαλας.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ