Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύες - Παραγωγική & θετική ημέρα με σοβαρές συζητήσεις & διαπραγματεύσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Αφού σχηματίσει την τελευταία της όψη η Σελήνη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στις 01:30 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 09:07 το πρωί της Τετάρτης που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο είναι πιο ευαίσθητη και ευεπηρέαστη, στηρίζεται στο ένστικτο και τη διαίσθηση της, αλλά η σημερινή μέρα είναι από τις πιο παραγωγικές και θετικές για να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνουμε και να έχουμε θετικά αποτελέσματα σε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Βλέπετε η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Θα σκεφτόμαστε τις πράξεις μας πιο προσεκτικά, θα βλέπουμε πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων και θα είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και μεθοδικοί. Η μέρα προσφέρεται για επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις και δεσμεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα σας και θα θέλετε να το εκφράσετε, μολονότι δεν είναι ό,τι πιο βολικό για σας. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις δικές σας ιδέες και τα σχέδια σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε-δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου η μέρα προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια ή για τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς από τις 09:07 το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της μέρας, η Τετάρτη μοιάζει πιο άνετη και μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα καλύτερα σε σχέση με το τέλος της, που όπως θα διαβάσετε στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, θα έχετε περισσότερα απρόοπτα ή πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Επιπροσθέτως σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που είναι βοηθητικό για να έχετε σημαντικές συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με ένα φίλο-η! Ακόμη αυτές τις μέρες μπορεί να γοητευθείτε ή να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης από σας. Η μέρα προσφέρεται για να δεσμευτείτε, να κάνετε κάποια συμφωνία, να συζητήσετε όρους συμβολαίων ή να γίνετε αποδέκτες μιας επαγγελματικής προσφοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή της η Τετάρτη. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως προκύψουν κάποια νέα δεδομένα, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και μια πρόταση που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα ή να συζητάτε σήμερα όρους και συνθήκες κάποιας συμφωνίας ή μιας οικονομικής πρότασης. Ο κυβερνήτης σας Ερμής από τον τομέα των οικονομικών σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρας υπενθυμίζοντας σας ότι μολονότι το μονοπάτι των φιλοδοξιών σας δεν είναι εύκολο, καθώς ο Κρόνος δεν χαρίζεται, σας ανταμείβει για τις σκληρές σας προσπάθειες. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώσετε ένα στόχο σας σήμερα και μη χάνετε την ενέργεια σας κυνηγώντας μονίμως καινούρια πράγματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ