Ξανά topless η Μάιλι Σάιρους κάπου στην έρημο - Όπου σταθεί και όπου βρεθεί φωτογραφίζεται προκλητικά και ποστάρει στα social media! (φωτό)

Στα 21 της μόλις χρόνια και έχει καταφέρει να κάνει τόσα που πολλές φορές απορεί κανείς τι ακόμη μας επιφυλάσσει η Miley Cyrus. Αμέτρητα χρήματα, αναγνωρισιμότητα και μία ζωή γεμάτη λάμψη... Τι κι αν είχε την τύχη με το μέρος της; Τα αλλοπρόσαλλα καμώματά της «φωνάζουν» πως κάτι λείπει...

Αυτό το κενό η 21χρονη αμφιλεγόμενη σταρ προσπαθεί να το συμπληρώσει κάνοντας τους πάντες -ακόμη και τους θαυμαστές της- να μένουν με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά που ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της. Έτσι ξέρει η Miley να προκαλεί. Selfies, χειρονομίες, γκριμάτσες και αποκαλυπτικές πόζες, αναφέρει το Πρώτο Θέμα...

Και επειδή ποτέ δεν αφήνει το κοινό της χωρίς νέο υλικό, η νεαρή τραγουδίστρια «ξαναχτύπησε» ανεβάζοντας τη Δευτέρα μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram. Αυτή βέβαια που «κλέβει» την παράσταση είναι εκείνη όπου η 21χρονη ποζάρει τόπλες κάπου στην έρημο. Έχοντας την πλάτη γυρισμένη η Miley δείχνει μέσα από ένα κοντό σορτσάκι την -ομολογουμένως- καλλίγραμμη σιλουέτα της.





Φυσικά, δεν έλειψαν και οι γνωστές πόζες με τη γλώσσα έξω. Αυτές είναι τραβηγμένες από το μπάνιο της και η κούραση στα μάτια της είναι εμφανής.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr