Πλήρωσε τις... αμαρτίες της μία πορνοστάρ που την πρόδωσε το στήθος της: Συνελήφθη γιατί γύρισε σέξι σκηνές σε εκκλησία! (βίντεο)

Το πλούσιο στήθος της προδόσε μια πορνοστάρ την οποία αναζητούσε η αστυνομία της Αυστρίας, καθώς πρωταγωνίστησε σε πορνοβίντεο που γυρίστηκε στο εσωτερικό μιας εκκλησίας.

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/06/pornostar3.jpg

Σύμφωνα με την Mirror, η γνωστή ηθοποιός ερωτικών ταινιών με το καλλιτεχνικό όνομα «Babsi», πρωταγωνιστεί σε πλάνα όπου φαίνεται να αγγίζει τον εαυτό της και να ανοίγει το πουκάμισό της, ενώ κάθεται σε ένα στασίδι διαβάζοντας τη Βίβλο και φορώντας στο λαιμό της ένα ροζάριο.

Ένας πιστός που είδε τυχαία το βίντεο στο διαδίκτυο, αναγνώρισε το εσωτερικό της εκκλησίας στο δήμο Hoersching, αναφέροντάς το στον τοπικό ιερέα του.

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/08/go.jpg

Η υπόθεση πήρε γρήγορα διαστάσεις προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα οι Αρχές να απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες, προκειμένου να εντοπίσουν τη γυναίκα καθώς δεν έδειχνε το πρόσωπό της στην κάμερα.

Μετά από έρευνα συνελήφθη μια 24χρονη γυναίκα για προσβολή θρησκευτικών αξιών και βεβήλωση ναού. "Συλλάβαμε μια γυναίκα που γεννήθηκε στην Πολωνία και ήρθε στη χώρα μας όταν ήταν μικρή με τους γονείς της. Την ανακρίναμε και ομολόγησε", δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών.

Η νεαρή ομολόγησε την πράξη της. Δεν έχει γίνει γνωστή η ποινή που της επιβλήθηκε.


Scandalin Austria Police από stefanelonikitelo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr