Συγκινητικός Δημήτρης Σταρόβας για το εγκεφαλικό: «Το μυαλό τρέχει, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα» - «Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω» (βίντεο)

Ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας έπαθε εγκεφαλικό πριν από 4 μήνες

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και τόνισε ότι νιώθει καλύτερα από πριν, καταβάλλοντας προσπάθεια να μιλήσει, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο.

«Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν από 3-4 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Επειδή είναι πολύπλοκο το θέμα, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο στο κανάλι μου με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό “τρέχει”, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν από 3 μήνες δεν μιλούσα σχεδόν καθόλου», σημείωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Πιστεύω είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως έκανα εγώ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος σύντομα θα μιλήσει για τη μεγάλη του περιπέτεια της υγείας του.


Δείτε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: Ακμαίος & υγιής ξανά on stage - Τέσσερις μήνες μετά το εγκεφαλικό (φωτό-βίντεο)

Δείτε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: Επέστρεψε με νέο βίντεο στο Youtube μετά το εγκεφαλικό - "Ελπίζω να με θυμάστε - Όλα πάνε προς το καλύτερο"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ