Γνωρίζετε ποια είναι τα χαριτωμένα μωράκια της φωτογραφίας; - Η μια έγινε η μεγαλύτερη star του ελληνικού κινηματογράφου & ο μικρός σκηνοθέτης

Δε σας περνά από το μυαλό!

To newsok.gr μοιράστηκε μια συγκλονιστική και σπάνια vintage φωτογραφία που μας φτιάχνει την διάθεση.

Εσείς γνωρίζετε ποια είναι αυτά τα δυο χαριτωμένα μωράκια;

Η μία έγινε η απόλυτη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου και ο άλλος είναι ο μικρός της αδελφός και γνωστός σκηνοθέτης.

Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον αδελφό της Τάκη. Έχουν φύγει από τη ζωή αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπημένοι ήταν πάντα!

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης είχε δηλώσει: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η αδελφή μου, ήταν το alter ego μου, ήταν το τελευταίο κορίτσι της οικογένειάς μας. Έχουν γραφτεί πάρα πολλές ανακρίβειες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λυπάμαι αυτούς που τις γράφουν, γιατί είναι άνθρωποι που θέλουν να σκανδαλολογήσουν».

Τα τρία αδέλφια μαζί! 

Η Αλίκη και ο Τάκης είχαν έναν ακόμη αδελφό τον Αντώνη. 

Η οικογένειά τους ήταν πολύ δεμένη!

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει: «Ο Παπαμιχαήλ είχε σχέση για ένα διάστημα με την εθνική σταρ της Τουρκίας & η Βουγιουκλάκη είχε γίνει έξαλλη» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη μας άνοιξε το σπίτι της - Τη βραδιά του ρεβεγιόν το 1992 με τα αδέρφια της Αντώνη & Τάκη ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ