Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είμαι στα δικαστήρια για τα δύο παιδιά μου και μόνο για αυτά» -Δήλωσε με λυγμούς (βίντεο)

«Σας παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου», δήλωσε.

Σεβασμός στην ιδιωτικότητα της ζήτησε προσερχόμενη στα δικαστήρια για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δύσκολα συγκράτησε τα δάκρυά της η Υπουργός Τουρισμού όταν είδε τις κάμερες των ιδιωτικών καναλιών να την πλησιάζουν, «σας παρακαλώ σεβαστείτε τα παιδιά μου», δήλωσε.

Η υπουργός Τουρισμού έφτασε στα δικαστήρια συναισθηματικά φορτισμένη για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Μίνω Μάτσα.

«Σας παρακαλώ! Εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου. Έχω δύο παιδιά τριών ετών. Είμαι εδώ για αυτά μόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η χθεσινή δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας.

Όλγα Κεφαλογιάννη».

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη για το διαζύγιο με τον Μίνωα Μάτσα: «Όταν οι οικογενειακές διαφορές δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης»

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Οριστικό τέλος για το ζευγάρι - Έκαναν unfollow στο instagram (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr