Χανιά: έδεσαν το πέος ενός σκύλου και τους όρχεις με αλυσίδα για να πεθάνει ...

Στο ζώο κάποιος είχε δέσει σφιχτά και γύρω από τους όρχεις και το πέος τους μια μεταλλική αλυσίδα, ώστε να του προκαλέσουν φριχτό πόνο και φυσικά μαρτυρικό θάνατο σταδιακά από την σηψαιμία. Το σκυλί μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο και είναι λίγο καλύτερα αν και δεν ξέρουμε το αν θα μπορεί να ουρεί κανονικά. Αν και ακολουθείται ειδική αγωγή για να συνέλθει από τα σωματικά τραύματα, για τα ψυχικά θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Διαβάστε τα σχόλια των αναγνωστών

Ο Κάρλος είναι ένας βάρβαρα κακοποιημένος σκυλάκος, που εντοπίστηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στους Αγίους Αποστόλους Χανίων.

Στο ζώο κάποιος είχε δέσει σφιχτά και γύρω από τους όρχεις και το πέος τους μια μεταλλική αλυσίδα, ώστε να του προκαλέσουν φριχτό πόνο και φυσικά μαρτυρικό θάνατο σταδιακά από την σηψαιμία.


 
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είχαν πιάσει το πέος του ζώου με το κλιπ, που έχει η αλυσίδα στην άκρη της (ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα από το περιλαίμιο) και το εγκατέλειψαν έτσι.
 
Η Νατάσα Μπομπολάκη εξήγησε στο zoosos.gr, ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ενημερώθηκε από τους δασκάλους ενός σχολείου, οι οποίοι είχαν πάει εκδρομή τους μαθητές τους στο άλσος των Αγίων Αποστόλων.
 
Τα παιδιά έντρομα είδαν το σκυλί ετοιμοθάνατο, να αιμορραγεί έτσι κακοποιημένο, γι' αυτό και οι δάσκαλοι τους τα πήραν και έφυγαν. Οι δύο εθελόντριες του Φ.Σ.Χ. που πήγαν επί τόπου μόλις ειδοποιήθηκαν το έψαξαν για ώρες αλλά δεν το εντόπισαν. Τελικά το βρήκαν την επομένη δηλαδή την περασμένη Πέμπτη να είναι σε κατάσταση υποθερμίας.
 
Το σκυλί μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο και είναι λίγο καλύτερα αν και δεν ξέρουμε το αν θα μπορεί να ουρεί κανονικά. Αν και ακολουθείται ειδική αγωγή για να συνέλθει από τα σωματικά τραύματα,  για τα ψυχικά θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

Διαβάστε τα σχόλια των αναγνωστών όπως αναδημοσιεύονται από την ιστοσελίδα zoosos.gr


Υποβλήθηκε από Κωστας-Καλλιθεα ( ) στις Κυρ, 2013-01-20 20:14.

ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΔΕΙΔΕΣΤΕ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ!!!!!
 ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!!!!
 ΛΙΓΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!!
 ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Η ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ(ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ)ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΖΩΑ Η ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!!
 ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π....Α!!!!!
 ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ!!!!
 ΥΣΤ:ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???
 ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ!!!!!

Υποβλήθηκε από ΟΛΓΑ ( ) στις Κυρ, 2013-01-20 19:11.

Αυτά που γίνονται στην Κρήτη υπερέχουν σε συχνότητα και βαρβαρότητα, γιατί οι Κρητικοί μπέρδεψαν στη διαδρομή τη λεβεντιά με την καφρίλα, αφού τα τελευταία 30 χρόνια ζουν μόνο επιδοτούμενοι, πράγμα που τους έκανε να χάσουν κάθε αξία και το μέτρο.

Υποβλήθηκε από melpo ( ) στις Σάβ, 2013-01-19 20:52.

όχι πως παντού δεν γίνοντε τα πάντα, αλλά κρήτη και δη χανιά κρατούν μου φαίνεται τα σκήπτρα στις κακοποιήσεις ζώων! κρίμα γιατί υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι εκεί που παλεύουν με όλο τους το "είναι" και έρχοντε μερικοί νοσηροί τύποι και χαλάνε με τις πιο αρρωστημένες πράξεις τους τη φήμη ενός ολόκληρου νησιού και κατ επέκταση μιας χώρας που ζεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τον τουρισμό! στο δια ταύτα, εύχομαι ολόψυχα το σκυλάκι να έχει απο δω και πέρα την καλύτερη τύχη και σ αυτό το κάθαρμα να βρεθεί και να ψοφήσει με το χειρότερο τρόπο! γιατί δικαιοσύνη δεν υπάρχει! οι ποινές που δίνοντε εδώ στο ελλαδιστάν σ αυτές τις περιπτώσεις μοιάζουν με τράβηγμα αυτιού και έξω απ την πόρτα! είναι μύωπες οι νομοθέτες και αρνούντε να δουν αυτό που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και ηλίου φαεινότερο(;): άτομο που πράττει έτσι εις βάρος μίας ψυχής, σπάνια θα σταματήσει εκεί, κι ο νοών νοείτω!!!

Υποβλήθηκε από elena ( ) στις Σάβ, 2013-01-19 18:26.

Καλά και οι δασκάλες αντί να δώσουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά βοηθώντας ΑΜΕΣΑ το καημένο το σκυλί, πήραν τα παιδιά κι έφυγαν????? Δηλαδή τι μαθαίνουν στα παιδιά? Ότι σε ανάλογες περιπτώσεις θα πρέπει να τρέπονται σε φυγή?? Και άφησαν το σκυλί έτσι και ειδοποίησαν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ??? Πάλι καλά που ειδοποίησαν δηλαδή!!!

Υποβλήθηκε από ΑΝΕΤΑ ( ) στις Σάβ, 2013-01-19 04:07.

Εγω ουσα εκπαιδευτικος η ιδια ,απορω με αυτη την συμπεριφορα των δασκαλων,που ειναι οι στυλοβατες της παιδειας που περιμενουμε να επιπλευσει μεσα σε ολον αυτον τον ηθικο,κοινωνικο χαμό.Αυτη η μια μερα καθυστερησης θα μπορουσε να το εχει σκοτωσει το σκυλακι. Αναρωτιέμαι.Δεν θα μπορουσα λεπτο να ανασάνω μπροστα σε αυτο το θέαμα,οκ θα απομακρυνα τα παιδια,αλλα παραλληλα θα ημουν στα τηλεφωνα μεχρι να βρεθει λυση.Μετα θα εκανα ενα μαθημα στους μαθητες τι σημαινει φιλοζωια και ποσο επικινδυνοι ακομα και για αυτα αυτοι που το εκαναν και κυκλοφορουν ελευθερα αναμεσα μας.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΤΟ ΝΕΟ CAPTCHA ΠΟΥ εχετε βαλει δεν διαβαζεται και μας ταλαιπωρει εξαιρετικα.Το αλλο με την προσθεση ηταν πιο ανθρωπινο.

Υποβλήθηκε από koimtzidou ( ) στις Σάβ, 2013-01-19 00:36.


opios to ekane auto einai anomalos then einai antropos to idio na kanoun kai se auton

Υποβλήθηκε από δημήτρης ( ) στις Παρ, 2013-01-18 23:23.

Άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι ίσως το πιο άχρηστο πράγμα πάνω σ'αυτόν τον μαγικό κατά τα άλλα πλανήτη

Υποβλήθηκε από Yiota Christofi ( ) στις Παρ, 2013-01-18 20:18.

Mpravo Kriti me tous leventes sou. San den ntrepeste.

Υποβλήθηκε από Κώστας Κοροβιλας ( ) στις Παρ, 2013-01-18 19:35.

Είναι επιτακτική ανάγκη νά γίνουν έρευνες καί νά βρεθεί ο ένοχος. Είναι πράξη εγκληματική καί μο εγκληματίας αυτός αποτελεί κίνδυνο γιά τήν κοινωνία. Δέν μπορεί κάποιοι θά ξέρουν κάτι.

Υποβλήθηκε από Aννα Σταμούλη ( ) στις Παρ, 2013-01-18 19:24.

Επειδή βαρέθηκα να είμαι συγκαταβατική και υπομονετική....το μόνο που μου βγαίνει να πω είναι ότι επειδή δεν περιμένω τίποτα από νόμους, αστυνομία κ.λ.π.... εκδίκηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με πολύ πόνο και αίμα... μόνο αυτός είναι ο τρόπος για να πάψουν τα ψευτομαγκάκια να τα βάζουν με αθώα και αδύναμα πλάσματα!!!!!

Υποβλήθηκε από melinda ( ) στις Σάβ, 2013-01-19 00:34.

Μαζί σου!!!!!!!!!!

Υποβλήθηκε από ilias ( ) στις Παρ, 2013-01-18 18:54.

Στην Κρητη εχουν σημειωθει τα πιο πολλα και πιο ακραια κρουσματα κακοποιησης ζωων και ειδικα σκυλιων. Ντροπη σε αυτους τους αρρωστους διανοητικα "ανθρωπους" που βγαζουν ολο το μισος και το κομπλεξ τους πανω στα κακομοιρα και αθωα πλασματα..

Υποβλήθηκε από Claire Johnson ( ) στις Παρ, 2013-01-18 18:23.

The person who did this MUST be found as he / she is a danger to the public. People who do horrendous acts of cruelty to animals will eventually get bored and then they move onto children. This is a psychologically proven fact
 
This person must be found and put into a hospital for the rest of their life as they are very dangerous to everyone around them.

Υποβλήθηκε από taxidenia ( ) στις Παρ, 2013-01-18 17:40.

κρητηκαροι!!!!!το δικο τους ελλειμα τους κανει να εκδικουνται τους προσοντουχους!!!ας ειναι και ζωα!!!! Ανθρωπομορφα τερατα.....φορατε παντελονια μονο απο συνηθεια!!!!

Υποβλήθηκε από μανολης ( ) στις Σάβ, 2013-01-19 17:57.

το οτι έγινε το περιστατικο στην Κρητη δε σου δινει το δικαιωμα να λες οτι οι Κρητικοι ''εχουν έλλειμα''.το site αυτο προσβαλει συνεχεια τον Κρητικο λαο και επηρεαζει μαλλον ατομα χωρις βουληση σαν εσενα.έχω κανει 1-2 φορες σχολια και δεν επετρεψαν να δημοσιευτουν ενω δεν ειχαν υβριστικο περιεχομενο.Παντως μαλλον οι φιλοζωικες οργανωσεις τις Κρητης κανουν σωστη δουλεια και αναδεικνυουν τα περιστατικα γιατι σε όλη την Ελλαδα γινονται αυτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ