Το «Μιούζικαλ αγάπη μου» με Παναγιώτη Πετράκο, Σία Κοσκινά και μαέστρο την Ευγενία Μανωλίδου, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα-Το Σάββατο στο Ναύπλιο

Μετά από τη µεγάλη επιτυχία των Αθηνών, το "Musical, Αγάπη µου!" ταξιδεύει στο Νάυπλιο στις 13/7 και μετά στα Ιωάννινα στο Θέατρο Φρόντζου την Τρίτη 16/7/2013.

Η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει σε αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά να κάνει εδώ και δεκαετίες. Η μουσικός αναλαμβάνει την διεύθυνση μιας εξαιρετικά ευχάριστης μουσικής παράστασης αφιερωμένης στα μιούζικαλ.



Στους ρυθμούς πολύ γνωστών μελωδιών από σημαντικές παραστάσεις που έχουν αφήσει ιστορία στο σανίδι όπως τα Cats και Grease, ο θίασος διαλέγει ένα ρεπερτόριο που έχει να κάνει με τον έρωτα και τον χορό.


Μετά από τη µεγάλη επιτυχία των Αθηνών, το "Musical, Αγάπη µου!" ταξιδεύει στο Νάυπλιο στις 13/7 και μετά στα Ιωάννινα στο Θέατρο Φρόντζου την Τρίτη 16/7/2013.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί και ερμηνευτές Παναγιώτης Πετράκης, Σία Κοσκινά, Γιάννης Φίλιας, Ευδοκία Μωυσίδου αποτελούν τον θίασο της μουσικής παράστασης που επικεντρώνεται στις πιο αγαπημένες ερωτικές και χορευτικές μελωδίες από το μαγικό σύμπαν του Musical! Τέσσερεις δηµοφιλείς ερµηνευτές, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου και µε τη συνοδεία 25 µελούς ορχήστρας (Symphomaniacs, www.symphomaniacs.gr), υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι µε ένα µοναδικό αφιέρωµα στο πιο αγαπηµένο καλλιτεχνικό είδος µικρών και µεγάλων... το Musical!

Αγαπηµένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα “Grease”, “West Side Story”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, αλλά και “Το πετεινάρι”, “Είσαι παιδί µου πειρασµός”, “Σου το ’πα µια” και πολλές ακόµα χιλιοτραγουδισµένες µελωδίες από κλασσικές ταινίες όπω το "Το κοροϊδάκι της δεσποινίδας", "Γοργόνες και Μάγκες", "Φτωχαδάκια και Λεφτάδες" θα σας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό µουσικό δίωρο όπου µουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα. Μετά τα Ιωάννινα (16/7), η συναυλία θα ταξιδέψει στους Δελφούς (19/7), τη Σπάρτη (24/7) και τη Σύρο (2&3/8) όπου θα ολοκληρωθεί και η τουρνέ.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι απο όλη την περιοδεία της παράστασης, τα έσοδα από τη συναυλία των Ιωαννίνων στις 16 Ιουλίου θα δοθούν αποκλειστικά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όλα τα έσοδα της συναυλίας των Ιωαννίνων, θα δοθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισµούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία.
Μη χάσετε την πιο χαρούµενη συναυλία του καλοκαιριού!
µε την Ευγενία Μανωλίδου, τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Σία Κοσκινά,
τον Γιάννη Φίλια και την Ευδοκία Μωυσίδου στην πρώτη τους καλλιτεχνική συνύπαρξη.
Τις ενορχηστρώσεις έχει επιµεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Θέατρο Φρόντζου της Ε.Η.Μ., 16/7
Δελφοί     Θέατρο "Φρύνιχος" 19/7
Σαϊνοπούλειο Σπάρτη 24/7
Θέατρο Απόλλων 2&3/8

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ