Ταινίες της εβδομάδας: Η επιστροφή του Robert Redford!

Η επιστροφή του Robert Redford με ένα πολιτικό θρίλερ στο οποίο υπογράφει και την σκηνοθεσία είναι η ταινία που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα.

Η επιστροφή του Robert Redford με ένα πολιτικό θρίλερ στο οποίο υπογράφει και την σκηνοθεσία είναι η ταινία που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα.




O κανόνας της σιωπής

Η Shanon Solars, έχει πολλά να σκεφτεί. Οδηγεί σε έναν ερημικό δρόμο και χαμένη στις σκέψεις της, θα κινδυνεύσει να μπλεχτεί σε ατύχημα. Ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, θα σταματήσει σε ένα βενζινάδικο για να ηρεμήσει. Φαίνεται ότι είναι μια συνηθισμένη γυναίκα, μέχρι τη στιγμή που θα την περικυκλώσουν οι πράκτορες του FBI.

Πρωταγωνιστούν: Robert Redford, Susan Sarandon, Nick Nolte




Οι μεγάλοι 2

O Adam Sandler στην ταινία "Οι μεγάλοι 2" υποδύεται έναν οικογενειαρχη, τον Leny, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στην μικρή πόλη που μεγάλωσε ο ίδιος και οι φίλοι του. Όταν όμως έρθει η τελευταία μέρα στο σχολείο, οι μεγάλοι είναι αυτοι που θα πάρουν μαθήματα από τα παιδιά τους...

Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Salma Hayek, Chris Rock




 

 Star Trek into darkness

To πλήρωμα του θρυλικού Enterprise καλείται να επιστρέψει στη Γη. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής, τα μέλη του πληρώματος θα ανακαλύψουν μια τρομοκρατική οργάνωση, η οποία προέρχεται από τους κόλπους του. Ο κυβερνήτης Κερκ, αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό για να σταματήσει ένα άτομο - όπλο μαζικής καταστροφής.

Οι φιλίες θα δοκιμαστούν και οι θυσίες δεν θα έχουν τέλος.

Πρωταγωνιστούν: Bruce Greenwood, Zoe Saldana, Chris Pine, Simon Pegg




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ